Hva´vil du helst..læse menu-indhold eller se en video?

Internettet er et medie, hvor vi bevæger os hurtigt fra sted til sted, fra site til site og netop derfor er det væsentligt, at vi hurtigt “fanger” besøgende på vores side med noget som gør, at de hurtigt kan danne sig et overblik over siden og hvad den går ud på.
Som besøgende vil man vide om man er det rigtíge sted, eller om man skal videre til en anden side for at finde det man søger.
En video, gerne i en stor player på forsiden, fungerer som et rigtig godt værktøj til hurtigt at få overblik over siden, virksomheden og dens ydelser og produkter – uden at vi skal pløje os igennem den ene menúpunkt efter det andet. Vi kan næsten ikke lade være med at trykke på den der “Play-knap” når vi ser den. Efter min mening bør videoplayeren på forsiden af en webside, være så stor som mulig, for den er det vigtigste element at møde den besøgende med, så snart han/hun besøger siden.
Video – ja, også professionelt produceret, behøver ikke at være rasende dyrt, men undgå at din produktion skal finansieres af dine egne leverandører, for at du kan få den gratis. Betal den selv og udse dig en producent, der kan løse opgaven professionelt og i en kvalitet og med et indhold der holder. Vi hos Tankevirke har personlige og direkte kompetencer og erfaringer, så vi er i stand til at løse den slags opgaver, så tag en uforpligtende snak med os om netop en webvideo til dit site. Priserne er selvfølgelig afhængig af indholdet, men som oftest kan sådan en video laves for et sted mellem 15 og 25.000 og så har du en video du kan bruge på dit website, på din storsskærm, når du er på messe, i din forretning eller reception, eller f.eks. som præsentation udsendt på dvd, som vedhæftet fil, på en usb-stick eller på din bærbare, til det første vigtige møde med en ny kunde.

Vil du vide hvordan vi håndterer sådan en opgave, så tag ikke bare vores ord for gode varer, men hør om det fra én som selv har prøvet os. Du er velkommen til at kontakte firmaet Servico i Aarhus og høre hvordan de oplevende sådan et produktionsforløb. Jeg vil i mellemtiden fordrive ventetiden med at glæde mig til at lave netop DIN webvideo.
http://slidesha.re/hsfubF

About torben allan mikkelsen

Projekt Manager Business Development / Sponsorships
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

1 Response to Hva´vil du helst..læse menu-indhold eller se en video?

  1. Jan Vittrup says:

    European Video Taskforce:
    We work all over Europe doing professionel videos, for large and small companys.
    We work together with your own advertising agency, or in direct communication with you.
    We do work for companys outside Europe, who wants to operate withind EU, using our knowledge about Europe, in producing videos for the European market.

    Mostly we are able to compeet on our quallity and pricess.

    Do contact us for at dialog about your next video +45 40 89 87 00

Leave a comment