NY STILLING I DEN MODERNE VIRKSOMHED

custmor-relationship-management-banner

MØD VORES NYE CRRM – CHIEF RELATIONSHIP AND REPUTATION MANAGER

Flere og flere virksomheder sigter mod en øget indsats i forbindelse med styrkelse og udvikling af kunderelationsaktiviteter, styrkelse af corporate reputation, employer branding og en mere målrettet tydeliggørelse – ikke kun i det marked virksomheden bevæger sig i, men også i både det nære miljø hvor virksomheden fysisk er funderet og i beslægtede markeder i ind- og udland.
Til at tovholde og drive sådanne aktiviteter, er der ofte behov for en medarbejder, som i en nyoprettet stilling, kan have fuld fokus på disse områder, i en tæt dialog med bestyrelse, ledelse, salg, marketing service osv – på tværs i den samlede organisation.

Men hvordan lyder jobbeskrivelsen på sådan en medarbejder? Dette spørgsmål er det svært at svare på, fordi det i høj grad vil være individuelt, helt afhængigt af hvilken type virksomhed vi taler om, om det er en virksomhed som arbejder internationalt og af hvilke strategier der allerede ligger på forskellige områder.
Generelt set er der behov for en person med en god forretningsforståelse, en veludviklet evne til at nytænke, som har indsigt og forståelse for salg, marketing, kommunikation og formidling, samt er i stand til at kommunikere med personer på ethvert niveau i den samlede organisation.

Det vil naturligvis være virksomheder at en vis størrelse, som selvstændigt kan bære etablering af sådan en stilling, men man kan sagtens forestille sig at mindre virksomheder, kan deles om sådan en person, sådan at han arbejder for 3 – 4 virksomheder på samme tid. Læs mere om kompetence deling her: KOMPETENCEDELING – DET NYE SORT

Hvis du syntes at dette lyder interessant, så kan jeg sagtens hjælpe dig med at lave en løsning, hvor du ikke har en fast udgift, men blot omkostning, mens strategien lægges og implementeres, samt i det tidsrum en medarbejder hos dig trænes som tovholder i det daglige.  Jeg er altid interesseret i en dialog omkring dette emne, så hvis du har lyst til en uforpligtende snak om hvordan ovenstående kunne implementeres i din virksomhed, hører jeg gerne fra dig.

CRM word cloud

 

About torben allan mikkelsen

Projekt Manager Business Development / Sponsorships
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a comment